Reurbanització del carrer Murta

fent barri · gener 2017

Reurbanització del carrer Murta
Per què us demanem el vot per al projecte en els Pressupostos Participatius 2017?

facebook / A.VV.Benimaclet
avvbenimaclet.wordpress.com

El carrer Murta és una de les artèries principals del nostre barri. Naix a la plaça de Benimaclet sota l’edifici de la Parròquia de Nostra Senyora de l’Assumpció i discorre pel que era abans el camí de les Fonts, connectant el centre de Benimaclet amb l’Horta i el Cementeri Parroquial. A mitjan carrer hi ha dues alqueries de propietat privada que han quedat com a vestigi del paisatge d’Horta. El carrer Murta té una secció molt irregular, amb voreres estretes i fins i tot inexistents en alguns trams. No disposa de voreres rebaixades per millorar l’accessibilitat i els nombrosos vehicles aparcats dificulten el pas dels vianants. Aquestes deficiències es veuen agreujades pel fet que aquest carrer uneix el centre del barri amb dos col·legis públics, el Col·legi Pare Català i el Col·legi Municipal de Benimaclet. Actualment el carrer Murta és tot el contrari d’una ruta escolar segura.

La nostra proposta és reurbanitzar el carrer Murta fins al carrer Diógenes López Mechó perquè torne a ser la connexió natural del barri amb l’Horta i el cementeri i perquè siga una ruta escolar segura. També proposem envoltar les dues alqueries amb una zona enjardinada i mantenir l’espai adjacent per aparcament de cotxes, però evitant la formació de llacs quan plou.

Volem un carrer reurbanitzat, amb arbrat i bancs en una de les parts, per millorar l’accessibilitat i donar major identitat al nostre barri.

El període per a poder votar, dins del projecte dels Pressupostos Participatius de l’Ajuntament de València, serà del 24 de gener al 13 de febrer 2017. Us donarem informació complida de com i on es podrà votar amb suficient antelació perquè pugueu si així ho estimeu oportú atorgar el vostre vot a un projecte important per al nostre barri.

Antonio Pérez Martínez
Associació de Veïns i Veïnes de Benimaclet

També pot interessar-te