Benimaclet Entra és un projecte cultural participatiu al barri de Benimaclet. Tots els mesos es crea una revista cultural gratuïta, oberta i independent, acompanyada amb suport online mitjançant web i xarxes socials que reflecteix la vida sociocultural del barri i dóna suport al xicotet comerç de proximitat.

Aquest projecte és el nexe d’unió d’un teixit veïnal format per comerços, associacions, col·lectius, veïnes i veïns de Benimaclet i altres iniciatives socioculturals de València.

Amb la participació activa de les veïnes, veïns, col·lectius i associacions proposant articles, entrevistes o fotografies o dels xicotets comerços compartint la seua agenda d’esdeveniments o donant suport al projecte publicitant-se a través d’una guia de llocs i anuncis creatius creem una xarxa col·lectiva perquè s’escolte alta i clara la veu del nostre barri.

Està dedicada amb amor a les persones que fan d’aquest projecte una realitat i a tots els veïns i veïnes que treballen cada dia per a fer aquest barri un lloc més bonic, complet i interessant.

Caixa Fosca: Julia Reoyo i Sven Schwinning
Edició, coordinació, màrqueting, fotografies, web i xarxes socials

646 258 992

Manuel Pérez Bernat
Maquetació, disseny gràfic, fotografies, textos llocs, xarxes socials, traduccions, assessorament lingüístic i disseny editorial

617 060 561

Fernando Carranza Miralles
Disseny editorial, disseny gràfic, fotografies, textos llocs

Col·laboradors habituals
Conxa Mestres, Nuria Botella, Valentina Paz Henriquez i Ivan Colom.