Tallers del natural

BE aprén · desembre 2017

Tallers del natural
La representació de la figura humana

Pots contactar amb nosaltres en
EspacioPerifericoBenimaclet
seguialexandre@gmail.com
680 156 327

Tallers del Natural és una proposta de taller per a dibuix-pintura del natural (model viu) en Espacio Periférico. Els tallers del natural naixen amb la voluntat d’oferir als professionals i estudiants del sector de les arts-visuals un espai de treball i aprenentatge ampli, còmode i pràctic, posant a la seua disposició models vius per a treballar en els seus propis projectes o practicar l’estudi de la representació de la figura humana.

El taller va a càrrec d’Àlex Seguí, artista plàstic i educador, y es desenvolupa en dues modalitats: lliure o tutelada. Entenem el taller com un espai d’aprenentatge però també com una manera de compartir impressions, projectes i inquietuds relacionades amb les arts plàstiques, l’estètica i la cultura contemporànies.

Espacio Periférico és un taller-coworking professional amb vocació horitzontal i oberta, situat a la zona de Benimaclet, horta de Vera, concretament al camí de Farinós. Els seus residents són professionals del sector de les Belles Arts i de la música. Treballem tant en projectes individuals com col·lectivament i programem de manera intermitent tallers i activitats emmarcades en les especialitats a les quals ens dediquem: pintura, escenografia, escultura, stop-motion, dibuix, disseny i música. Els nostres integrants actuals són agents actius residents al barri de Benimaclet i amb un perfil sensible a les dinàmiques culturals que es generen al barri.

També pot interessar-te