La Ruta Más Corta

BE cine · desembre 2016

La Ruta Más Corta
Dissabte 17 desembre
12.30-21h
Barri de Benimaclet

larutamascorta.com
facebook/ larutamascorta

La Ruta Más Corta, enguany en Benimaclet

La Ruta Más Corta compleix ja quatre anys, organitzada pel col·lectiu LRMC juntament amb Culturarts IVAC, amb el suport del Màster en Gestió Cultural de la Universitat de València i la revista mensual Benimaclet Entra. Aquesta iniciativa, l’objectiu de la qual és promocionar el curtmetratge valencià, es tracta d’un circuit de projeccions en diferents locals per diferents barris de la ciutat. Enguany la seu és al barri de Benimaclet. Es projectaran 19 curtmetratges el dissabte 17 de desembre, quatre dies abans del Dia Internacional del Curtmetratge i formarà part d’El Día Más Corto [ED+C], un esdeveniment anual que ja se celebra amb èxit en altres països europeus.

Com a novetat, enguany es realitzaran també passes especials a Castelló i Alacant on es projectaran alguns dels curts seleccionats, en un sol passe.

La Ruta Más Corta es divideix en quatre sessions de diferents temàtiques, cadascuna d’elles celebrada en un dels quatre locals que s’han unit a la iniciativa cultural. El resultat és una ruta pels diferents i especials locals per a gaudir de gran varietat de curtmetratges valencians.

La ruta començarà el dissabte a les 12.30h amb la sessió La Ruteta. Sis curtmetratges, aptes per a tots els públics i especialment per als més xicotets, es projectaran en La Pina Submarina en el carrer Salvador Almenar, 3. La següent parada de la ruta serà la sessió Confessions que tindrà lloc a les 17h en la llibreria Estudio 64 (C/ Benicolet, 2). Més tard, en el número 10 del carrer Reverend Rafael Tramoyeres, arribarem a la tercera estació de la ruta, l’acadèmia d’anglés Talk English Association, on es projectaran quatre curts més en la sessió titulada W@nder Men. La fi de la ruta i de l’esdeveniment la trobarem a l’espai de dansa A Contar Mentiras, al carrer Leonor Jovani, 12. La sessió es titula Espills.

L’entrada és gratuïta en tots els locals, i els espectadors podran votar el seu curtmetratge favorit per al premi del públic. A més, els assistents tindran l’oportunitat de conéixer anècdotes del rodatge i altres curiositats gràcies al col·loqui que s’organitza en l’última sessió.

També pot interessar-te