Vermell, història d’una cera de colors

Resenya per Mar Català de La Repartidora

Vermell és un petit relat, amb poc de text i molts dibuixos, que ens ofereix una història plena de conflictes, contradiccions i emocions amb múltiples lectures.

A nosaltres ens agrada veure’l com una història on es confronta allò que hauries de ser amb allò que eres. O potser amb allò que encara no has descobert que eres. O amb el que vols ser. O allò que encara no has descobert que vols ser. O… No ho tenim molt clar, la veritat, perquè allò que conta pot ser tan ampli com vulguem, i això no cap tampoc a les definicions marcades, binàries, estretes, tancades, normatives, reglades.

A més d’això, ens encanta Vermell perquè deixa ben clar que per ajudar i/o entendre a qui no es troba còmode o còmoda al seu cos, al seu cap o al seu entorn, la clau de tot està en l’estima, el suport i el caliu. I aquesta clau ens obrirà el pany d’una altra porta, per descobrir i transformar un nou món on qui vulga puga ser vermella i pintar de blau, o del color que li vinga de gust.

____

Vermell, història d’una cera de colors
Michael Hall. Editorial Takatuka
Recomanable per a tota mena de persones a partir dels 4 anys.

La Repartidora

Llibres, formació i comunicació

C/ Torreta de Miramar, 1, baix 3

larepartidora.valencia

larepartidora.org

També pot interessar-te