orfheo

fent ciutat · abril 2017

orfheo
La teua comunitat cultural

orfheo.org
facebook / orfheo.org
info@orfheo.org

Presentació oficial del projecte
Dimarts 25 d’abril – 19h
Lloc: Las Naves
C/ Joan Verdeguer, 16

Estar en contacte simplement per alguna cosa que ens agrada, per desitjos, passions o interessos, ja no és suficient; el món ens necessita pel que fem, pel que aportem. Actuar en l’àmbit local i pensar en xarxa globalment de forma col·laborativa és una oportunitat per a potenciar les nostres accions i crear noves possibilitats i enllaços. Significa promoure la cultura associativa com a creixement sostenible col·lectiu, en expansió, en moviment. Potser alguna vegada ho has pensat, però ara pot ser realitat. Imagina una gran comunitat cultural, el principi de la qual és senzill i potent: poder fer més coses junts que per separat.

Orfheo naix a Benimaclet i, des d’aquest barri, la idea s’estén a tota la ciutat de València i més enllà, sense límits ni confins. Creiem en universos de creativitat inclusius, estimulants, innovadors, tecnològics, d’integració social i d’unió. Creiem en una nova era, on el centre siga participar i compartir. Construïm noves formes de viure i tecnologies que faciliten l’intercanvi d’experiències i informació.

El projecte creix ràpidament i detecta la necessitat de potenciar i organitzar la cultura i facilitar el seu accés de forma universal. Després d’un intens treball, ara Orfheo es presenta en la seua primera versió per a tots aquells que ho desitgen.

La comunitat online orfheo.org evoluciona per a reflectir, connectar i gestionar tot l’univers artístic-cultural:

– Les persones poden compartir propostes artístiques de qualsevol disciplina, mostrar i proposar les seues creacions. Poden apuntar-se a convocatòries, compartir art i generar beneficis.

– Qualsevol tipus d’espai pot albergar art, donar difusió a les seues activitats, ser trobat en el mapa cultural i traure’n el màxim partit. Açò és perfecte per a espais culturals, comercials o particulars.

– Les organitzacions poden llançar convocatòries amb formularis personalitzats i accedir a la potent eina tecnològica de gestió, la qual permet consultar, organitzar i creuar, en un programa interactiu, totes les dades rebudes, de manera ràpida i senzilla. És ideal per a tots els processos d’organització. Per a grans esdeveniments, per a col·lectius, associacions, federacions, festivals, fires, museus, ONGs, fundacions, revistes, empreses, institucions, …

– El gran públic pot accedir a una font ordenada d’informació, navegar entre projectes, trobar activitats, inspirar-se i participar. És una plataforma no solament per a crear sinó per a observar cultura, que es pot descobrir a través de perfils i enllaços.

El projecte evoluciona per a convertir-se en una xarxa social diferent, per a persones que volen promoure, mitjançant projectes artístics-culturals, valors importants que estan a la base d’una relació, d’un xicotet grup o d’una gran comunitat. Tot pren força des de l’art, a través d’accions amb capacitat transformadora. Orfheo és la veu d’aquesta gent que crea i comparteix, la veu de qui vol fer i expressar.

El 25 d’abril a Las Naves, es presentarà Orfheo a la ciutat, a totes les persones que desitgen apropar-s’hi i descobrir amb més atenció allò que fa d’aquest projecte una realitat.

Equip Orfheo

També pot interessar-te