La Tapadera&Vegimaclet

Benvinguts! · gener 2017

Vegimaclet
El projecte vegà de l’espai cultural La Tapadera

La Tapadera
C/ Salvador Almenar, 4, baix 1

facebook / vegimaclet
facebook / latapaderaespacio

La Tapadera és un espai associatiu cultural i gastronòmic vegà ubicat al barri de Benimaclet. El nostre objectiu és crear un espai alliberat i diferent, en el que promoure la cultura i el veganisme a la ciutat de València.

Per assolir aquest propòsit acollim dintre de nosaltres VEGiMACLET; un projecte gastronòmic inspirat en el menjar a l’estil fast-food en el que podràs gaudir d’hamburgueses, hot-dogs, nuggets, sandwich i entrepans, entre altres, així com una àmplia varietat de tapes. La nostra idea va sorgir per la necessitat de poder oferir aquest tipus de menjar, que en pocs altres llocs es pot trobar, a un públic vegà però sobretot també per als no vegans escèptics que podran comprovar que es pot gaudir dels sabors de sempre sense haver de matar animals.

Tots els dimarts a la nit comptem amb l’actuació de Lupe Azcano & the Jazzy Jammin’ Band, oferint a les nostres i els nostres clients el millor jazz de València. Un espectacle de portes obertes i gratuït, apte per a tot tipus de públics, per donar a conéixer el gran talent d’aquesta banda de músics.

Comptem amb un espai ampli i versàtil, on acollim activitats i iniciatives diverses d’altres persones i col·lectius, com ara tallers, projeccions i presentacions, entre d’altres. A la Tapadera estem obertes a propostes i iniciatives que ens feu arribar i que ens ajuden per una banda a crear un teixit social al barri, i també acomplir amb els nostres propòsits.

Finalment comptem també amb un espai de llibreria associativa, La Tapadorota, en el qual podreu trobar edicions al marge dels circuits editorials tradicionals i comercials, i també productes culturals d’autoedició. Comptem amb una àmplia varietat de títols de temàtica molt diversa, que van des d’història a la sociologia, els videojocs, la pedagogia, el veganisme i també títols infantils.

Us esperem a La Tapadera, un gran espai al barri, on conflueixen projectes, iniciatives i propostes diferents que anem construint entre totes. Vine a conéixer-nos, t’hi esperem!

Equip La Tapadera

També pot interessar-te