Danny Boy i Raúl Rabadán

BE sona · gener 2017

Danny Boy i Raúl Rabadán
Música per a escoltar en directe. Sempre hi ha més màgia

Podreu trobar-los en
facebook / raultbonski
facebook / DannyBoyVlc

Pròxims concerts
Danny Boy i Raúl Rabadán
Dimecres 18 de gener – 21:30h
Tallafocs
C/ Baró de San Petrillo, 46

Qui sou? Com us vau conéixer?

Danny Boy: Jo encara no sé qui sóc; pel que fa a la formació musical som dos enamorats del Blues i la bona música que ens ajuntem per a tocar. Vaig trobar l’Oscar, el germà de Raúl, en un poble de Girona durant un festival i em va dir que Raúl vivia a València des de feia poc temps. Quan vaig tornar em vaig posar en contacte amb ell per a convidar-lo a un concert meu.

Raúl Rabadán: També se’m coneix pel sobrenom “T-bonski” que em va posar Daniel Tena, amb el qual col·labore en els meus altres projectes: Big Hollers i Nasty Boogie. Precisament va ser Danny Boy el que ens va presentar quan vaig arribar a València des de Barcelona i no em perdia cap concert de Danny i la seua banda, fins que vaig entrar en ella. Així ens vam fer amics.

El primer record associat a la música?

Danny Boy: La meua mare cantant òpera quan jo tenia 4 anys. M’emocionava molt.

Raúl Rabadán: El meu germà Oscar, deu anys major que jo i també guitarrista, és el culpable de la meua malaltia musical. Sempre vaig tenir una guitarra a mà i uns quants discos a casa on podia submergir-me en la música rockabilly, country, blues, soul…

Com descriuries la vostra música?

Danny Boy: De les dues classes de música que existeixen en el món. La nostra música pertany al grup 1. Només això.

Raúl Rabadán: És només blues, però m’agrada.

De què parlen les vostres lletres?

Danny Boy: De la vida i del paradís perdut.

Raúl Rabadán: Els bluesmen parlaven de la vida, poques vegades de temes no terrenals. Penes, alegries, whisky i dones.

Una anècdota?

Danny Boy: Benimaclet té un carrer dedicat a un tal Baró de Sant Petrillo i sempre que vaig per allí me’n recorde que un tal Jutge Petrillo va afavorir la música blues a Chicago.

Raúl Rabadán: Doncs una relacionada amb Benimaclet. Una vegada em van contractar en un café d’ací perquè em sentien assajar a casa i es veu que no ho feia malament del tot. Vivia al costat.

  • Banda sonora de Danny Boy per a

Quedar-se adormit: Je crois entendre encore, Bize
Arribar tard a una cita: Can’t get my motor to start, Nick Manson
Enamorar-se en un bar: Cómo fue, Beny More
Molta gent: Armadillo Stomp, Freddie King
Eixir de festa: Feeling Happy, Big Joe Turner
Morir en pau: Raindrops keep falling on my head

  • Banda sonora de Raúl Rabadán per a

Quedar-se adormit: You’re the One, Jimmy Rogers
Arribar tard a una cita: Waitin’ for your call, T-Bone Walker
Enamorar-se en un bar: Sam Cooke
Molta gent: Rip This Joint, Rolling Stones
Eixir de festa: Rock This House, Hollywood Fats
Morir en pau: Billie Holiday

També pot interessar-te