Torna Benimaclet Imaginacció!

BE fent barri · novembre 2016

Imagina el barri que vols

blogspot / concursbenimacletimaginaccio

facebook / benimacletimaginacció

Torna Benimaclet

Imaginacció!

Imagina el barri que vols

blogspot / concursbenimacletimaginaccio

facebook / benimacletimaginacció

Aquest serà un mes molt especial per a tots els cinèfils del barri… Torna Benimaclet Imaginacció!, un projecte que va nàixer el 2011 amb dos objectius: d’una banda, aconseguir una major implicació dels participants en la vida, les activitats i les decisions que afecten l’espai que compartim cada dia i, d’una altra, contribuir a la formació i l’expressió audiovisuals. El projecte,  organitzat per l’Associació de Veïns de Benimaclet amb el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de València, gira enguany al voltant de tres eixos diferents:

Tallers de creació audiovisual

Dos directors de cinema compartiran la seua experiència i ajudaran els participants a posar en pràctica diferents tècniques de creació audiovisual en els tallers que tindran lloc al Centre Municipal de Serveis Socials de Benimaclet (carrer de Sant Esperit, 15).

Emilio Martí dirigirà Benianimació, un taller per a tots aquells interessats en la creació de  vídeos d’animació amb els recursos més immediats, la imaginació i els dispositius mòbils. Tindrà lloc els dilluns 7 i 14 de novembre, de 17.30 h a 19.30 h.

Alejandro Portaz serà el responsable del taller Cow cost, que proposa com a objectiu pegar-li la volta a la manera en què es pensa habitualment les pel·lícules de pressupost baix. Tindrà lloc els dimarts 8 i 15 de novembre de 17.30 h a 19.30 h.

La inscripció als tallers és gratuïta. S’ha d’enviar un correu a benicrea@gmail.com. Afanya’t si t’interessa! Només hi ha 15 places per a cadascun!

Sessions de curtmetratges

Una novetat d’enguany són les dues projeccions de curts valencians compromesos amb la realitat social actual que se celebraran en la seu de l’Associació de Veïns (Av. de Valladolid, 42) i tindran entrada lliure.

Curts per a la integració és un programa que arreplega les peces Desanimado, d’Emilio Martí; La Buena Fe, de Begoña Soler; Un lugar mejor, de Marisa Crespo i Moisés Romera i Fieras, de Luis E. Pérez. Se celebrarà el dijous 24 de novembre, a les 18 h, i inclourà una presentació i un col·loqui posterior.

La segona sessió es dedicarà íntegrament al director Álex Montoya i a les seues peces El Tío, Abimbowe i Lucas. Aquesta sessió, que serà el dijous 1 de desembre a les 18 h, comptarà amb la presència del director que presentarà els seus treballs i els comentarà amb els assistents en el col·loqui.

4a edició del concurs audiovisual

I per acabar aquest mes del cinema al barri, des del dimarts 1 de novembre i fins al diumenge 4 de desembre, ambdós inclosos, estarà oberta la convocatòria del quart concurs audiovisual Benimaclet Imaginacció!

Enguany el concurs conté una novetat important: les peces presentades no han de superar els 2 minuts i podran haver sigut realitzades amb qualsevol mitjà d’enregistrament (càmera de vídeo, de fotos, telèfon…). A més, com en edicions anteriors, els vídeos hauran d’estar dedicats a i gravats en diferents llocs del barri: tant espais emblemàtics o personals que volem conservar en la memòria com també d’altres que ens agradaria millorar o reinventar. Les possibilitats són infinites! Consulta les bases i els premis que pots aconseguir amb el teu vídeo en el nostre Facebook.

La festa de clausura i el lliurament de premis tindrà lloc el divendres 16 de desembre a les 18 h a l’Associació de Veïns (Av. de Valladolid, 42). Esteu tots convidats!

Associació de Veïnes i Veïns de Benimaclet

També pot interessar-te