OH NO

BE sona · setembre 2016

OH NO
Honor Witke & Noah Young

facebook.com/ohnogroup
ohnomusic.bandcamp.com/releases

Pròxims concerts:

Dimecres 14 en Upper Club (València) a les 21:30
Dijous 15 Chiringuito Elocho (València) a les 19:30
Dissabte 17 en Montesol (l’Eliana) a les 21:00

  1. OH NO, un duo americà en Benimaclet. Quina  és la vostra història?
    Portem 5 anys estudiant i vivint juntsa i final vam dir: Per què no muntem un grup nosaltres? Patapin patapum! Ací estem.
  2.  Com descriuríeu la vostra música?
    Normalment la descrivim com folk/rock acústica.
  3. Quines són les vostres influències?
    (Honor) Shakey Greus, Bob Dylan, Dr. Dog, The Smiths
    (Noah) i també música rock americana com Manchester Orchestra, Bad Books, i Wilco. Però clar, ens influencia molt la música folk com Bob Dylan i Leonard Cohen.
  4. De què parlen les vostres lletres?
    Crec que intentem parlar sobre coses que molta gent pot pensar, preguntar o relacionar, usant les nostres històries i les d’ altres, per a crear altres històries en contextes diferents.
  5. Quina va ser la primera cançó que vàreu aprendre a tocar amb la guitarra?
    (Honor) Sense explicar “Smoke on the water”, potser siga “Boulevard of Broken Dreams”. Green Day. Killer.(Noah) El meu pare és un pastor d’una església, així les meues primeres cançons van ser cançons de l’església. Què divertit!
  6. Creieu que la gent d’Espanya entén sobre el què canteu?
    Crec que capten el que poden entendre de les lletres, però pot ser, entenen la música d’una forma diferent. A mi m’encanta escoltar les diferents idees que té la gent ací sobre de què va una cançó.
  7. Quines diferències veieu entre tocar en directe en Estats Units i ací en Espanya?
    Als EUA el nostre estil de música és més comú, pot ser ací té un toc diferent i … “més ros”.
  8. Algun esdeveniment/ concert/ festival on aneu a tocar i que us fa il·lusió?
    Anem a tocar al Chiringuito Elocho (en la Patacona el 15 de set.) per a gaudir la fi de l’estiu amb la plageta i bona ona Veniu!
  9. Quins són els vostres pròxims plans?
    Ara estem pensanten expandir el grup amb un bateria i un baixista per a continuar més en el rotllo rock.
  10. Una anècdota.
    Les primeres vegades que tocàrem junts va ser en Colorado. Havíem trobat treball allí en un restaurant i el pla era treballar molt i després fer concerts en el nostre temps lliure. La primera setmana vàrem tenir un accident de cotxe, se’ns va perdre el gos i el restaurant en el què anàvem a treballar va tancar per sempre, sense dir-nos res. Va ser un començament horrible per a un estiu realment increïble. Així és com va començar OH NO, no teníem el nom encara. Tampoc, ningú va ser ferit en l’accident, i trobarem el gos.

OH NO és música per a escoltar quan…. Estic in the basement en companyia de Johnny pensant en the government. Mirant a new friend, olorant alleyway, degustant chewing gum, respirant with a clean nose, tocant Subterranean Homesick Blues. De sobte sentint warm, per tancar els ulls i walk on your tip toes. Negant leaders, afirmant the weatherman.

També pot interessar-te