IX Cinema d’estiu

BE de cine · estiu 2015

IX Cinema d’estiu
Diumenges de juliol

Diumenge 5 de juliol
21:15 Garri Campanillo, cantautor
22:00 Curt finalista de BeCURT
22:15 The Visitor

Diumenge 12 de juliol
21:15 Micro obert, poesia rebel
22:00 Curt finalista de BeCURT
22:15 La Pequeña Venecia

Diumenge 19 de juliol
21:15 Àlvar Carpi, cantautor
22:00 Curt finalista de BeCURT
22:15 En tierra extraña

Diumenge 26 de juliol
21:15 Abueni i Alba Rodrigues
22:00 Curt, Las caras de la dignidad
22:15 Samba

Estem preparant per als quatre diumenges del mes de juliol, una nova edició, la nove- na, del cinema a la fresca en la nostra plaça de Benimaclet.

Una comissió de treball formada per per- sones a títol individual, amants del cinema i amants de la cultura, amb l’aportació de l’Associació de Veïns i Veïnes de Benima- clet, el Kaf Café i Caixa Fosca han donat forma a aquesta edició. S’han escollit les pel·lícules, curtmetratges, actuacions mu- sicals i micro obert per a poemes amb el nexe comú de la immigració. Tot això i molt més podrem gaudir els diumenges del mes de juliol.

Porteu sopar, cadira i bossa per a dipositar el fem que generem. Recuperem els carrers com a espais culturals nostres, amb el ma- jor respecte al veïnat que viu al voltant. D’aquesta manera, generarem espais reflex de la cultura del poble i per al poble.

Les pel·lícules que es visionaran són: The visitor, La pequeña Venecia, En tierra ex- traña i Samba, totes elles en versió original amb subtítols.

També es projectaran els tres curtmetrat- ges finalistes del concurs BeCURT i el curt `Las caras de la dignidad ́. Tindrem mú- sica de la mà de Garri Campanillo, Àlvar Carpi, Abueni i Alba Rodríguez i poesia amb un micro obert al carrer.

Antonio Pérez

També pot interessar-te