Jazz per a l’autisme

fent ciutat · setembre 2016

Jazz per a l’autisme
concert solidari
musicaparaelautismo.org
facebook.com/musicaparaelautismo

Concert benèfic en favor de l’ONG Música per a l’autisme. Música clàssica i jazz, sota la direcció del Mestre Constantino Martínez-Orts. Escrit pel guitarrista-compositor Jacopo Mezzanotti.

Concert simfònic Jazz per a l’autisme
Diumenge 2 d’octubre – 19.30h
Sala Iturbi. Palau de la Música

El concert Simfònic “Jazz per a l’autisme” és un concert benèfic en favor de la ONG “Música per a l’autisme” (MUA) de València.

Per a l’ocasió s’estrenarà un format de concert únic en el seu estil, evocant influències musicals provinents de la música clàssica-simfònica així com de la tradició jazzística. Sota la direcció del Mestre Constantino Martínez-Orts, podrem disfrutar d’un concert escrit enterament pel guitarrista-compositor Jacopo Mezzanotti.

Tradició i innovació es mesclen, involucrant la presència d’alguns dels millors músics de l’escena musical valenciana, per a crear un concert únic i inoblidable.

El concert, servirà per a finançar el programa de beques de teràpia per a famílies sense recursos econòmics d’esta ONG. Gràcies a este programa, que es va posar en marxa a principis de 2014, un total de 18 xiquets s’han beneficiat de sessions de teràpia individual amb una terapeuta especialitzada.

El concert ha obtingut suport d’institucions diverses, destacant Obra Social La Caixa, la Fundació Divina Pastora o la Càtedra d’Art i Malalties de la Universitat Politècnica de València.

MUA va nàixer l‘any 2013 amb un clar objectiu: millorar el desenrotllament de persones amb autisme per mitjà de la música. En paral·lel al programa de beques, també oferix el servici de teràpia individual no subvencionat, a què acudixen més de 20 xiquets, així com un programa de formació especialitzat en música com a teràpia per a xiquets amb necessitats especials. Des dels seus inicis ha organitzat més de 40 esdeveniments, incloent-hi conferències, tallers i concerts gratuïts.

També pot interessar-te