Centre Mompó

BE salut · setembre 2015

Centre Mompó
C/Arquitecte Arnau, 11
Dl-Dv 10-14h, 15-20h Ds 10-14h
96 113 20 51

Com naix el Centre Mompó? Va nàixer de la idea de democratitzar les teràpies natu- rals. Des del convenciment que les teràpies naturals són molt eficaços i aporten molt als seus usuaris. Per tant, el que volia a ban- da de poder dedicar-me a allò que m’apas- siona era compartir-ho amb altres.

Quines activitats s’ofereixen en l’actua- litat? Tenim activitats en grup, com ioga, amb modalitats de hatha, kundalini, per a xiquets i del riure. També fem pilates mat, tai-txi, mindfulness i entrenament cerebral. Per altra banda, tenim el servei de quiromassatge, osteopatia, dietista, acu- puntura, Flors de Bach, shiatsu i psicol·lo- gia. A més, formació de teràpies naturals i reflexologia podal. Inclús, un menut herbolari! La veritat és que estem oberts a escoltar noves propostes. El més impor- tant és que tenim la capacitat de coordi- nar-ho tot al nostre centre de més de 230 metres quadrats. No ens resulta res fàcil. Som treballant 6 persones i si contem als indirectes que col·laboren amb nosaltres, arribem a les 17 persones.

Que destacaries per a l’atenció del cen- tre? El més important és que els que estem a aquest centre treballem en exclusiva de les teràpies naturals, i com que som una empresa, la forma d’actuar i d’atendre trac- tem que estiga ben coordinada. Per tant, el teu osteòpata, sap que estàs vinent a pilates i que estàs prenent unes vitamines. Ser un centre transversal, fa que aquestes situa- cions siguen possibles. Hi han altres coses, com la possibilitat de reservar per Internet.

Novetats? Sempre estem fent coses no- ves. De fet, el catàleg del centre es reno- va cada trimestre. El món va molt ràpid i ens adaptem contínuament. Coses noves: kundalini dance i les classes de ioga en en- gonals.

¿Què li diries a una persona que mai ha provat les teràpies naturals? Que vinga, que no pot perdre res, que pot guanyar molt i que li pot canviar la vida a millor. Les teràpies naturals, en totes les seues va- riants, matisos, detalls i particularitats, siga en teràpia individual o en grup, ací o enllà, tenen certes característiques que fan que si estàs obert a escoltar, et poden dir molt. També, tenim molt clar que si anem a ini- ciar-nos en el coneixement de les teràpies naturals, ho hem de fer de la mà d’aquell que ens aporte confiança i que tinga cert bagatge al seu treball.

L’oferta formativa…

Shiatsu: Treballa sobre la base de la me- dicina tradicional xinesa, com els meri- dians i la teoria del Yin i el Yang.
Quiromassatge: És una formació d’un any, en la que anem a aprendre no només com donar un massatge, sinó com això es pot convertir en un mitjà de vida i al mateix temps, un art.
Reflexologia podal: Té una duració de 5 mesos, on podem aprendre les rela- cions entre certes parts dels peus i del cos i com interactuar amb elles perquè varie el seu estat.

Un consell…
Tindre en compte el que diu la seua in- tuïció i que no tinga por a passar una xicoteta dosi de bogeria per a fer allò que els dius.

Recomanacions per a…
Estrés: Tractar de posar atenció a tots els detalls del dia a dia per insignificants que semblen, ens porta al present, i en el present no hi ha estrés.
Mal de cap: Lleugers massatges a la part posterior del crani.
Problemes per dormir: Fer esport de matí, llegir abans de gitar-se i no sopar molt fort.
Relaxar-se: Anar a passejar sense cap objectiu

També pot interessar-te