Hola! Ací tens el 46 número de la revista Benimaclet Entra.

Per a aquesta ocasió hem volgut proposar a escriptores i escriptors del barri el següent repte: escriure un relat ambientat en Benimaclet, en l’estiu i on, a més, apareguera aquesta revista. La trobaràs en un calaix, en el vàter o al costat d’un café. Servirà per a enamorar-se, per a trobar-se o senzillament com a eina de lluita.

Tant si formeu part de la resistència estiuenca benimacletera o si per contra aconseguiu escapar d’ella, esperem que gaudiu d’aquest homenatge al nostre barri.

D’altra banda, amb tristesa aquesta publicació s’acomiada de manera indefinida. Ens veiem obligats a buscar altres formes de finançament per a la supervivència d’aquest projecte. Esperem poder comptar amb la vostra ajuda i tornar al més aviat possible. Espereu notícies a setembre!

Gràcies pel temps compartit

Julia, Sven i Manuel