Valencia Improv Festival

BE actua · novembre 2015

Valencia Improv Festival
Festival de teatre d’improvisació
5, 6, 7 i 8 de novembre

La Gramola
C/ Baró de Sant Petrillo, 9

Sala Carolina
C/ de Rugat, 10

Tendur Café
C/ Historiadora Sylvia Romeu, 6

Text i foto: Equip Valencia improv Festival

Dijous 5 de novembre
La Gramola – 19:00 Hotel Postmoderno* 22:30 Jam de Impro*
Divendres 6 de novembre
La Gramola – 19:00 Debate Absurdo* 20:00 Spoiler*
Dissabte 7 de novembre
Sala Carolina – 18:00 Impronenas (públic familiar) 20:00 Super Jam de Impro
Tendur Café – 00:00 Festa i concert con Los Chimichangs
Diumenge 8 de novembre
Sala Carolina – 18:00 Xarrada amb Xema Palanca 20:00 Mr. Impro

Reserva la teua entrada a…
963 78 57 94
Missatges en Facebook

Els dies 5, 6, 7 i 8 de novembre se cele- bra a la ciutat de València la segona edició del Valencia Improv Festival, el festival de teatre d’improvisació de València. Aques- ta edició reunirà a quinze companyies d’improvisació de València, Alacant, Cas- telló, Sevilla, Granada i Tenerife en el que serà, sense cap dubte, la festa de la impro- visació, convertint la ciutat en un punt de referència d’aquest gènere.

En aquesta segona edició formaran part les següents companyies i col·lectius: SUBIT! (València), Guerrilla Impro

(València), Improu (Aldaia), Què Farem? (València), Impronenas (València), Im- proVivencia (Alacant), ImprovisAcción (Elx), Improplana (Castelló), La Tetera Impro (Granada), Improductivos (Se- villa), Impro Canarias (Tenerife), Hotel Postmoderno (València), Spoiler (Valèn- cia), Bebiendo a Morro (València) i JUJA Los Chimichangs (València).

Valencia Improv Festival naix amb la idea de donar a conéixer el teatre d’improvi- sació, un gènere teatral prou desconegut encara a Espanya i amb aquesta segona edició, també volem acostar-lo encara més al públic. Enguany, per a commemo- rar aquesta nova edició farem entrega el Premi Valencia Improv Festival al fantàs- tic Xema Palanca.

La Sala Carolina és la seu del Festival, un gran teatre on gaudir còmodament de l’art escènic i sentir-se com a casa. La sala busca potenciar l’oferta escènica en la ciutat i ser el punt de referència del teatre d’improvisació.

La Gramola del barri de Benimaclet serà la subseu i allí tindran cabuda els especta- cles de xicotet format.

Quatre dies de festival amb diferents es- pectacles, una oportunitat única de veure a tants actors venguts de tants diferents llocs sobre el mateix escenari. No hi ha guió i cada actor crearà un espectacle diri- git a l’humor, totalment irrepetible. Jo de tu no m’ho perdria!

També pot interessar-te