Rotllos de vedella i formatge

BE cuina · novembre 2015

Rotllos de vedella i formatge fumat al sabor de murta
Recepta de: La Pentola

Dificultat Baixa
Temps 40 minuts
Nombre de comensals 1

Ingredients
– 4 talls d’escalopa de vedella
– 80 g. de formatge fumat
– 20 cl. de licor de murta
– Pa ratllat
– Farina
– Oli i mantega
– Sal i pebre

A la Pentola ens definim com una osteria. Les osteries italianes eren tavernes fami- liars on se servia bon vi i menjar casolà. Eixa és la nostra missió, aconseguir que vos sentiu com a casa della nonna. La nos- tra especialitat és la pasta fresca artesanal que realitzem, mesclant receptes tradicio- nals amb altres més originals, basant-nos en la qualitat de la matèria primera.

Vos presentem una recepta que recupera un ingredient tradicional italià: el licor de murta. La murta és un licor popular, procedent de les baies de la murta i tradi- cional de l’illa de Sardenya.

Pas 1 S’agafen els talls d’escalopa de ve- della i s’enrotllen al voltant dels trossos de formatge. Es tracta d’un formatge fumat, però es pot realitzar amb altres tipus de formatge. Quan tinguem els rotllets, es tanquen amb furgadents i es deixen repo- sar mitja hora aproximadament.

Pas 2 S’arrebossen els rotllets en un poc de farina i pa ratllat, sense ou.

Pas 3 Es col·loquen a una paella calenta amb un poc d’oli i mantega. S’afig la sal i el pebre. A continuació, se li afig el licor de murta i es deixa uns 3 minuts perquè el li- cor reduïsca i la vedella absorbisca el sabor.

Pas 4 Eccoci qua! Se serveixen calents al plat i llestos per a menjar!

Aquesta és una de les moltes receptes tra- dicionals de la gastronomia italiana. Si vo- leu descobrir alguna més, i sobretot, voleu menjar una bona pasta fresca artesana vos esperem a La Pentola, on l’únic requisit és voler gaudir del menjar i de la vida.

Buon appetito!

Gaudeix d’aquest i altres plats a…
La Pentola
C/ Vicente Barrera Cambra s/n
Dm-Dv 8-00h Ds-Dg 10-1h
96 327 68 06
facebook: La pentola

També pot interessar-te