L ́Associació de Veïns i Veïnes de Benimaclet

fent barri · gener 2015

Acte de presentació del concurs i de participació veïnal Benimaclet -Est (Concurs d’idees per a consensuar la transició entre la ciutat i l’horta al voltant dels Horts Urbans de Benimaclet) CIM – Dijous 8 de gener – 19:30

L  ́Associació de Veïns i Veïnes de Benimaclet va donar llum en l  ́any 1974, després d ́un part molt fort, eren els anys del final de la dictadura i en els barris estava tot per fer. Benimaclet en l ́actualitat és un barri que conserva les seues arrels de poble, és un barri molt viu i en aquest moment gaudim de molts moviments socials i associacions de tot tipus que li donen força al barri.

La memòria històrica és necessària, recor- dant el nostre passat podem valorar molt més el paper desenvolupat per les associacions veïnals en tota la ciutat. Benimaclet ara és un barri quasi modèlic i molt entranyable per a tots nosaltres, i de tot això, alguna cosa ha tingut a veure la nostra associació, portem més de quaranta anys treballant pel barri, però queda molt camí per recórrer i en això estem, fent barri.

Décimo Junio Juvenal, poeta romà del segle I va dir: Mai és llarg el camí que condueix a la casa d  ́un amic, doncs bé, en l ́Associació de Veïns i Veïnes de Benimaclet teniu la vostra casa i els vostres amics.

Antonio Pérez –

President de l ́Associació de Veïns i Veïnes de Benimaclet

També pot interessar-te