Hola!

Ací pots llegir i descarregar el 41é número de Benimaclet Entra, la revista veïnal del barri.

En aquest mes, la revista s’ha proposat refexionar sobre les diferents polítiques relacionals o models alternatius a la monogàmia. Diferents veus s’han reunit per a compartir les seues experiències.

Trencar tòpics i obrir mires, estar oberts a la diversitat, prendre decisions conscients respecte a les nostres relacions sexuals i afectives. És necessari desconstruir idees i convencions socials preconcebudes sobre nosaltres i sobre com relacionar-nos. D’aquesta manera, tenint damunt la taula tot el ventall de possibilitats, adonant-se que mai hi ha una única forma de ser i de comportar-se, podrem conéixer, experimentar i decidir quin camí volem agafar.

Per unes relacions felices, sanes i lliures sempre de l’honestedat, el respecte, el compromís i l’horitzontalitat.

Amb amor
Manuel, Sven i Julia