Consulta ciutadana d’inversions

fent barri · març 2016

Participa amb el teu vot!
22 febrer al 4 de març
consulta.participa.valencia.es

Text
Associació de Veïnes i Veïns de Benimaclet

Des de la Regidoria de Participació Ciutadana es va llançar per primera vegada a València els Pressupostos Participatius perquè els veïns i veïnes de la ciutat ens involucrem en les decisions respecte al pressupost municipal destinat a la realització d’inversions als barris, creant comissions de treball en les Juntes de Districte amb un calendari de reunions que ja han finalitzat. Ara ens queda la votació final ciutadana de les propostes validades pels tècnics de l’Ajuntament.

Per a participar en la votació, podeu consultar la pàgina web o acostar-se a la vostra Junta de Districte per informar-vos. Cadascun de nosaltres tenim 3 vots però no podem votar a un projecte més d’una vegada sinó que hem de repartir els nostres vots entre diferents propostes.
En la pàgina informaran dels projectes que pots votar i per a poder participar de forma electrònica, en primer lloc has d’inscriure’t i després omplir un formulari amb les teues dates. També es pot votar de forma presencial en les Juntes de Districte.

Des de l’Associació de Veïns i Veïnes de Benimaclet pensem que és una aposta positiva poder participar en els pressupostos municipals, encara que la quantitat de set milions d’euros sembla insuficient i la forma de treball no ha sigut molt eficaç.

Desitgem que per al pressupost de l’any 2017 siga superada aquesta quantitat i, sobretot, que es puguen començar a fer els treballs durant tot l’any. Les obres necessiten el seu temps i enguany els projectes proposats han d’estar finalitzats el dia 31 de desembre de 2016 i només podran començar a partir del mes d’abril o maig. D’aquesta manera, les obres són molt petites i no tenen un significat especial per als barris. Dels set milions a repartir entre els diferents barris de la ciutat de València, a Benimaclet li han caigut 303.000 euros.

La nostra Associació ha treballat en totes les reunions d’aquesta comissió d’inversions urbanístiques i per això pensem que la idea és bona però que necessita un canvi de les formes de treball i per descomptat, un augment significatiu de la inversió.

 

També pot interessar-te