ANIMALS DE BENIMACLET

Cave Canen · Revista per a gossos

Cave Canen
Revista per a gossos

Gosses i gossos de Benimaclet! Ha nascut un nou espai per a lladrar les vostres necessitats: una revista solidària i il·lustrada que millorarà la comunicació entre gossos i humans. Lladrarem sobre l’origen de les races, el gos en la Història de l’Art, oci caní i molt més. Utilitzarem les noves tecnologies per al nostre concepte

Revistagram: la revista en paper aporta el contingut i Instagram amplia visualment la informació. A més, cada exemplar se solidaritzarà amb una causa canina aportant un 20% del preu de la revista.

Qui som?

El meu nom és Picasso i pertanc a l’espècie Canis Lupus Familiaris (o gos per als amics), i compartisc aquest projecte amb Paula, una humana de l’espècie Homo Sapiens Sapiens. Aquesta col·laboració té el fi d’enfortir els vincles entre ambdues espècies i crear una il·lusionant comunitat canina, bub bub!

Picasso i Paula Momparler

instagram/ @revistacavecanem

mail/ revistacavecanem@gmail.com

Mes humans de Benimaclet…