ConFusión Festival

BE fent barri · octubre 2015

Festival gratuït d’expressió lliure

beniconfusionfest.es
facebook / beniconfusionfest

No et perdes…

ConFusión Festival
Del dissabte 17 al diumenge 18
Octubre 2015
Barri de Benimaclet

Fem barri compartint, integrant, in- cloent-hi, exposant, respectant, creant un diàleg lliure i heterogeni; fem barri expressant allò especial que cadascun/a d’aquesta comunitat té ben endins i su- mat al del costat augmenta el seu valor i neix quelcom nou, una xarxa rica que ens fa evolucionar individualment i com a so- cietat. El Benimaclet ConFusión Festival s’ha proposat el repte de treure-ho fora.

Aquesta és la 2a edició d’un festival que pretén crear una plataforma d’encontre i diàleg per a totes les persones del barri i també aquelles que vulguen apropar-se a ell, descobrir la riquesa de matisos que conté i gaudir-ne amb el procés. El Con- Fusión dóna la possibilitat i alhora l’es- tímul a qualsevol persona, d’expressar-se com millor sap, treure el seu talent, o sim- plement allò que desitge.

El cor del festival es trobarà al carrer Nos- tra Senyora de l’Assumpció. Aquest serà el punt de referència. Tant allí com als espais on es realitzen les propostes es re- partiran flyers, aquests inclouran un mapa senyalitzat amb els punts on estan succeint contemporàniament totes les activitats i ofertes artístic-culturals. Serà doncs, un/a mateix/a qui haurà de fer un sedàs per crear el seu recorregut, encara que sempre pot un/a deixar-se dur i veure on el porten les seues pulsions.

Volem fer un esment especial a El Árbol, centre social, per ser la llavor d’allò que ara respirem.

Tot s’està gestant, els carrers es visten d’ex- travagància i originalitat, les cases canvien les seues reservades portes d’intimitat per enlairades finestres a la creativitat.

Una esgarrifança et passarà pel cos si et deixes sentir. T’esperem ‘fent barri’.

Pilar Leal – Voluntària ConFusión 2015
Foto: Caixa Fosca

També pot interessar-te