MagaCim, la pel·lícula

BE aprén · gener 2015

Càmeres, llums, micròfons, cable, claqueta… Presa una, presa dos, presa cent… Silenci! Gravant… La perxa està entrant en l’enquadrament! Atenció amb el cable!

No vos anem a mentir, en els tallers del MagaCim hi ha una mica de caos, però és un caos creatiu, on els xiquets ex- perimenten amb la imatge, donen vida a les seues idees, juguen i creixen aprenent.

Zurdos TV
És la branca pedagògica de Barret Films. Aposta per l’alfabetització audiovisual dels més xicotets.

Realitzacions i tallers:
-2012. Curtmetratge ‘Alícia en el País de Vivers’
-2012. Escola Audiovisual de Nadal -2012. Taller ‘Russafa Audiovisual’ -2014. El MagaCim, la tele de Benimaclet
-2014. Chiquiemprendedores
-2014. Teaser ‘MagaCim de Cine’

Gaudeix d’aquest taller a:
Serveis Socials de Benimaclet
Plaça de Benimaclet
Escola de Música del CIM
Dl i Dx: 17:30-19:30
675183428 / 661338560
facebook.com/MagacimTv
@MagacimTV
cimbenimaclettv@gmail.com

El MagaCim, la televisió de Benimaclet és un projecte que va sorgir fa quatre anys. Amb la intenció de crear una te- levisió comunitària que donara veu al barri i difonguera les activitats del CIM (Centre Instructiu Musical), es va crear un programa televisiu on els xiquets van ser els protagonistes. Amb la supervisió i formació dels monitors, els més menuts es van convertir en autèntics reporters, entrevistadors, càmeres i guionistes, cobrint tot tipus d’esdeveniments que tenien lloc en el barri i rescatant l’opinió del veïnat sobre temes que estan a l’orde del dia. El resultat va ser una televisió fresca i espontània, lliure de prejudicis i manipulació. Al mateix temps, s’aconseguia fomentar el bon ús de les noves tecnologies (TIC) i explorar les immenses possibilitats creati- ves que aquestes ofereixen.

Enguany el projecte és més ambiciós. El MagaCim, la televisió de Benimaclet farà un salt a la pantalla. Ens allunyem durant un temps del gènere televisiu per a abraçar a la ficció. Fa mesos que ens preparem durant els tallers per a la gravació de la pel·lícula que començarà en el pròxim mes. Comptem amb experts col·laboradors en les distintes disciplines cinematogràfiques: guió, maquillatge, interpretació, vestuari, tècnica audiovisual…

Encara estàs a temps de participar!

‘‘‘El que més m’agrada del MagaCim són les entrevistes que fem, les monitores són sim- pàtiques i, segons elles, joves. Però en fi, el taller ‘mola’ i he aprés moltes coses sobre el món del cinema i la televisió: a entrevistar, a gravar, maquillar, etc. De major m’agradaria ser actor.’’

Nicolau Tena, 10 anys

També pot interessar-te